31 Ağustos 2012 Cuma

Arena / 2011

Elimdeki filmleri sırası ile tanımaya devam ediyoruz. Karşımızda meşhur zencimiz Samuel L. Jackson ve alacakaranlıktan tanıdığımız Kellan Lutz var. İsmindende anlaşıldığı gibi 'Gladyatör' tarzı arenada Karşılaşmalar yapılan bir film ama daha modernize edilmiş günümüze uyarlanmış hali.


Daha film başlarken izlediğim ilk sahnelerde arenadaki o dövüşü hevesle ve zevkle internetlerinden izleyen insanlarıda o arenaya atasım geldi, Ne vahşet ama ya. Filmimiz baştan belli ediyor zaten kendini David'in güzel ve hamile olan karısı ölüyor ve david takip edilerek arenaya alınıyor çünkü çok güçlü kuvvetli maşallah :)



Tabi kabullenemiyor arena işini, sürekli kurtulmaya uğraşıyor bu beladan ve sürekli elektrik yemektende bıkmak bilmiyor. Bir süre sonra kaçışı olmadığını anlayıp kendini dövüşlere veriyor hali ile ve 2. dövüşte karşımıza çıkan sürpriz oldukça sinir bozucu tabi, dövüşlerden sonra pansuman yapıldığı sahneleri güzel ayarlamışlar ayrıca tek ayağı üstünde zıplayarak şınav çektiği sahneye bayıldığımıda söylemeliyim :) Fİlm kendini izlettiriyor ve içinde geçen küçük sürprizler yetmezmiş gibi birde sonunda büyük bir sürpriz yapıyor bize. İzlemenizi önereceğim filmlerden. İyi  seyirler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder